3TTO – Visit to Carré

De internationale theaterhit The Curious Incident of the Dog in the Night-Time komt van 20 september tot en met 1 oktober exclusief naar Carré, in de originele uitvoering, met de gehele Engelse cast. Het stuk is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Mark Haddon, een boek dat we al jarenlang in 3TTO lezen. Een unieke gelegenheid om deze Engelstalige voorstelling in eigen land te bezoeken, die we onze leerlingen dan ook niet willen ontzeggen.

Elke klas gaat onder begeleiding van drie docenten met de bus naar Amsterdam. Het gaat om de volgende data:
3AT: vrijdag 22 september
3AGT: woensdag 27 september
3GT: donderdag 28 september

Het programma op deze dagen ziet er als volgt uit:

Tijd Programma
17.45 uur Aanwezig bij CLZ, Verlengde Slotlaan
18.00 uur Vertrek bus naar Amsterdam
20.03 uur Aanvang voorstelling in Carré
21.15 uur Pauze
22.45 uur Verwacht einde
23.45 uur Verwachte terugkomst CLZ

Aangezien de leerlingen niet in de bus mogen eten en drinken, verzoeken we u om rekening te houden met een eventuele vervroegde maaltijd. Uiteraard kunnen de leerlingen wel iets te eten en drinken meenemen voor de pauze.

Het theaterbezoek is een verplicht onderdeel van het TTO-programma. Mocht uw kind onverhoopt niet kunnen deelnemen aan deze activiteit op de geplande datum, dan verzoeken we u om contact op te nemen met de heer Platenkamp. Leerlingen die de voorstelling helemaal niet kunnen bijwonen moeten dat ook bij de teamleider melden en zullen een vervangende opdracht krijgen.

Uiteraard hopen we dat de leerlingen zullen genieten van deze voorstelling. Het toneelstuk won maar liefst zeven Olivier Awards en vijf Tony Awards en ook de regisseuse, Marianne Elliot, heeft een Tony Award gekregen voor haar bewerking van het boek. Het belooft dan ook een bijzondere avond te worden.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze brief, dan kunt u deze stellen aan de mentor van uw kind.

Met vriendelijke groet,
Dick Platenkamp, teamleider TTO-onderbouw (d.platenkamp@clz.nl)
Martin Franke, mentor 3AT (m.franke@clz.nl)
Brad Taylor, mentor 3AGT (b.taylor@clz.nl)
Antonino Tumminaro, mentor 3GT (a.tumminaro@clz.nl)