Uitwisseling Finland

2TTO Finland informatieavond

2TTO  Finland informatieavond

Beste ouders van de leerlingen van 2AT, 2AGT en 2GT, Graag willen wij u uitnodigen voor een informatieavond over het uitwisselingsproject van 2TTO met scholen in Finland. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op donderdagavond 11 januari 2018 van 19.30 uur tot uiterlijk 21.00 uur op het Christelijk Lyceum Zeist. Tijdens deze informatieavond willen wij u zoveel … Lees verder ….

Retourbezoek Finse scholen in april 2017

Retourbezoek Finse scholen in april 2017

Na de uitwisseling van onze leerlingen met een drietal Finse scholen in februari van dit jaar komt het tegenbezoek nu heel dichtbij. Van zaterdag 8 tot en met donderdag 13 april 2017 komen de Finse leerlingen naar Nederland voor het tegenbezoek. We hebben een geweldig programma samengesteld voor dit tegenbezoek. Alle 2TTO leerlingen hebben inmiddels een informatiebrief … Lees verder ….

Finland here we come!

Finland here we come!

In 2-TTO is het dan zover: de leerlingen gaan (vaak voor het eerst zonder ouders) op reis. Elke 2-TTO klas vliegt samen met hun mentoren vanaf Schiphol naar Helsinki in Finland. Vlakbij Helsinki ligt de stad Espoo, waar veel verschillende scholen te vinden zijn. Elke klas wordt gekoppeld aan een Finse school en dus aan … Lees verder ….